Ansiktsbehandling

Avancerad ansiktsbehandling passar bra till dig som tidigare har gjort en klassisk ansiktsbehandling och nu önskar växla upp en nivå för att både boosta och rengöra din hy på djupet.

Den avancerade ansiktsbehandlingen fokusar på förbättring av ex. oren hud, pigmenterad hud, att skapa lyster, minska ytliga akneärr eller en föryngrande och uppstramande effekt.

 

Behandlingen skräddarsys med produkter som är anpassade efter just dina behov och önskemål.

Vår 60 minuter långa ansiktsbehandling innehåller djuprengöring med ånga, Neostratas AHA-syrabehandling, portömning, Excuvience guldmask.

De medicinska peelbehandlingar (Neostratas AHA- och Retinolpeel) som vi erbjuder är betydligt starkare och ger större effekt än de som får säljas i affärer eller som erbjuds i traditionella skönhetssalonger. Därför får de endast hanteras och utföras av våra specialistutbildade sjuksköterskor.

Behandlingstid

60 minuter

 

Antal behandlingar

Det här är en behandling som du kan göra en gång i månaden, livet ut...

 

Risker                        

Övergående torrhet, svullnad, rodnad, klåda. Huden blir solkänslig, använd hög SPF samt keps/hatt.  

 

Pris

Se prislista

Konsultation

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer. Du träffar en av våra sjuksköterskor för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Din personliga behandlingsplan görs sedan upp för att du ska få bästa möjliga resultat. Råd och rekommendationer för produktvård hemma får du i samband med ditt besök.

Om Behandlingen

  • Facebook
  • Instagram