30 Sep 2015

I går fick vi på Karlstad Hudklinik finbesök från Göteborg. Sara från Restylane var här och föreläste, svarade på frågor och inspirerade oss och våra gäster kring ämnet fillers!  Under tiden smuttade vi på bubbel och minglade. 

Alla som deltog på eventet fick 20% r...

30 Sep 2015

Vi har fått privilegiet att delta på en mingelkväll på bästa inredningsbutiken Kring Lifestyle. Vi kommer också att bidra med gåva i kvällens goodiebag till alla inbjudna gäster. 

Kika gärna in på Kungsgatan 2a i Haga eller på Kringlifestyle på facebook. Snart komm...

23 Sep 2015

 

Välkommen till årets Tjejkväll, i hela centrala Karlstad! Stan har extraöppet till 21.00 med massor av roliga aktiviteter och bra erbjudanden!

 

Självklart är har vi som cityklinik öppet hela kvällen med fina erbjudanden!

Vi kommer dels att stå i Galleria Duvan och...

19 Sep 2015

Det är kul att se att allt fler killar också hittar hit till oss på Karlstad Hudklinik! De flesta gör kemiska peelingar, hårborttagningar och fillers. Det sistnämnda har varit lite tabu att tala om men vi ser att det håller på att lätta. Många har felaktigt trott att f...

19 Sep 2015

Missa inte vår Invigning där Sara från Restylane kommer till oss på Karlstad Hudklinik! Kom och ta del av professionell expertis, få råd och inspiration. Alla gärster får en gåva från restylane och 20% rabatt på alla injektionsbehandlingar som bokas under kvällen. 

 

 

 

11 Sep 2015

Fantastiska resultat på linjer, grova porer, pigmenteringar och ärr. 

Pris-ex: Kinder 900:- Läs mer: http://www.karlstadhudklinik.se/#!venus-viva/cluo

 

 

Please reload

Senaste inlägg

Temakväll november

6 Nov 2019

1/4
Please reload

Tidigare inlägg

20 Apr 2018

26 Feb 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Instagram