top of page

Body Sculpting

FETTFRYSNING

Fettreducering med kyla är en skonsam och effektiv behandling för att bli av lokala fettdepåer på kroppen.

 

Med Z-Lipo från Zimmer kan du göra det utan att behöva ta till kirurgi.

En nyhet är att vi även kan behandla dubbelhaka med Z-Lipo då vi har ett mini-munstycke för den behandlingen.

MAGsculpt

Med MAGsculpt bränner man fett och bygger muskler utan ingrepp i kroppen.

En session med MAGsculpt (4st 30-minutersbehandlingar) minskar i snitt fettmängden med 18 procent och ökar muskelmassan med 15 procent. Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår.

Vi kommer som enda klinik i Sverige kombinera MAGsculpt med vår fettfrysningsmaskin. Efter en fettfrysningsbehandling med Z-Lipo fortsätter behandlingen med MAGsculpt på samma område för optimalt resultat.

LÄS MER

LIPOLYS -FETTBORTTAGNING MED INJEKTION

Injektionsbehandling som löser upp mindre fettdepåer på kroppen, främst dubbelhaka. Behandlingen ger permanent resultat.

 

Behandlingen bör ses som en alternativ behandling när kirurgi av olika skäl inte passar.

CERTIFIERAD - DIN TRYGGHET

 

Certifierad för estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Syftet är att Du ska känna dig helt trygg med att den certifierade behandlaren besitter rätt kompetens att behandlingen därmed håller håller hög kvalitet för din säkerhet.

 
ETISKT KONTRAKT
 

Med hjälp av ett etiskt kontrakt har den certifierade undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska punkter, däribland att fortlöpande delta i utbildningar inom området, upprätthålla kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbeta med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Läs mer

 
bottom of page