Filler

 • TID

  40 - 70 min

 • ANTAL

  -

 • RISKER

  Övergående svullnad, rodnad, klåda.

 • INDIKATION

  Rynkor, volymförlust, feminisering, maskulinisering

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och hjälper huden att bibehålla dess spänst och fuktighet. I takt med hudens naturliga åldrande minskar också dess innehåll av hyaluronsyra och hudens elasticitet och lyster avtar. 

Produktionen av hyaluronsyra minskar redan vid 20 årsåldern. När man uppnår 60 årsåldern har produktionen minskats till 10% av den ursprungliga nivån.

Huden blir med andra ord allt tunnare och torrare med stigande ålder och rynkor och veck uppstår. Även fett, muskler samt benmassa i ansiktet förändras och minskar gradvis sin volym under vårt liv. 

En fillerbehandling är en volym- och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den. Med fillers skapar vi  volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa "beautification".

Regelbunden behandling med filler förstärker den behandlade vävnaden och förebygger ny volymförlust och nya rynkor.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Läppar

Fillerbehandling av läppar är den klart mest populära behandling som görs på Karlstad Hudklinik. Vår målsättning är att alltid skapa så naturliga resultat som möjligt. Många som önskar göra en läppförstoring har smala eller tunna läppar redan från början alternativt har man mist volym och fasthet i sina läppar med åren. 

OÖNSKAD FILLER ?

Har du tröttnat på resultatet efter din läppförstoring, eller är resultatet från din fillerbehandling ojämnt eller bubbligt?

I händelse av att du är vår patient hjälper vi alltid till utan kostnad. Vi hjälper självklart även dig som varit på annan klinik men inte fått hjälp. Då till en kostnad.

FRÅGOR & SVAR

GÖR DET ONT?

Generellt sett gör det inte ont att bli behandlad med filler. På vissa ställen är man dock lite känsligare, exempelvis läppar. Då använder vi en bedövningssalva som lindrar. Det är även bedövning i själva sprutan vilket innebär att området som behandlas blir bedövat.

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen föregås alltid av en konsultation, vilket kan göras i direkt anslutning till själva behandlingen.

Tillsammans med din behandlare säkerställs om en fillerbehandling kan vara lämplig för dig.

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och där du får möjlighet att ställa frågor.

EFTER BEHANDLING

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen.

Om behandlingens resultat inte motsvarar förväntad effekt är du välkommen på ett återbesök men tidigast efter 14 dagar och inom 4 veckor.

Ett återbesök är kostnadsfritt.

CERTIFIERAD - DIN TRYGGHET

 

Certifierad för estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Syftet är att Du ska känna dig helt trygg med att den certifierade behandlaren besitter rätt kompetens att behandlingen därmed håller håller hög kvalitet för din säkerhet.

 
ETISKT KONTRAKT
 

Med hjälp av ett etiskt kontrakt har den certifierade undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska punkter, däribland att fortlöpande delta i utbildningar inom området, upprätthålla kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbeta med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Läs mer

 
Karlstad Hudklinik

Järnvägsgatan 10, plan 2

652 25 Karlstad

Sverige

+46 (0)54 - 671 57 20

info@karlstadhudklinik.se 

 

BETALSÄTT 

Betalkort

Swish

Delbetalning via Svea Ekonomi

Ingen kontanthantering

 • Facebook
 • Instagram