FILORGA

 

EXPERTER INOM ANTI AGEING

I över 30 år har Filorgas laboratorium levererat specialiserade lösningar för bekämpning av åldrande hud. Idag är Filorga en världsledande leverantör av Anti-Ageing produkter både för professionella och konsumenter. Filorga är stolta över sin högklassiga icke-kirurgiska Anti-Ageing serie bestående av fillers, polyvitaliserande NCTF, Kemisk peeling och två hudvårdsserier (kosmetiks och professionell).

 

Filorgas produkter är i världsklass, framtagna av en forskningsgrupp bestående av internationellt erkända experter (läkare, apotekare, biologer och kosmetologer). Deras estetiska medicinska produkter säljs för tillfället i över 60 länder i världen.

Målet är att bli ett Anti-Ageing riktmärke för medicinska behandlingar och konsumenter. Under 2014 investerade de över 20% av sina intäkter i ett nytt forskningslaboratorium där de ska kunna utveckla och skapa framtidens produkter.

 

FILORGA-produkter som används i vår klinik:

FILORGA NCTF 135 NCTF 135 HA

NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. NCTF kombineras med mesoterapi (multipla injektioner i huden som utförs endast av leg. Läkare eller sjuksköterska) eller meso-needling (roller som får används av hudterapeut).

 

FILORGA KEMISK PEELING

FINA LINJER, PIGMENT & PORER

 

Dag efter dag exponeras vi för UV strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer. Kemisk peeling från Filorga förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen.

 

 

1/2

Please reload

FILORGA-produkter att köpa:

 

 

 

799 SEK

Filorga Global Anti-Ageing Care – Sensitive

Denna anti-ageing dagkräm är anpassad för känslig hud och innehåller aktiva ingredienser som behandlar alla ålderstecken och lugnar din hud.

 

INGREDIENSER
Innehåller inkapslad hyaluronsyra, nyckel-molekylen i Filorgas injektionsbehandlingar, som ger en synlig fyllande effekt. Lugnande brunalger, mimosa- och majsextrakt samt hexapeptid kombineras med en aktiv ingrediens som bekämpar rodnad och hjälper till att bygga upp epidermis.

 

BEHANDLING

Applicera på ansikte och hals, morgon och kväll.
Denna produkt boostar effekten av Skin perfusion serum.

699 SEK

Filorga Global Anti-Ageing Mask

Denna mask innehåller anti-ageing ingredienser som ökar volymen, lugnar huden och radera ålderstecken. Polysackarider hämmar de enzymer som skadar hyaluronsyran i huden, det ämne som är nyckeln till vår ungdomliga hud.

 

INGREDIENSER
Innehåller babassuolja och sheasmör som återfuktar och ger huden näring på djupet. Din hud kommer att kännas mjuk och smidig.

 

BEHANDLING

Applicera en generös mängd på ansiktet en gång i veckan. Låt verka i 15-30 minuter, skölj sedan med vatten. Denna produkts effektivitet ökar i kombination med Skin perfusion dagkräm och serum.

1/2

Please reload

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering