top of page

Hudåret 2021 på Svenska Hudkliniker

Hudåret 2021

Hudåret 2021

Spela video

Hudåret 2021 på Svenska Hudkliniker

Under året 2021fortsätter vi vår satsning på att profilera våra favoriter för en strålande och hälsosam hud!

Vi har valt ut ett antal olika behandlingar som vi tycker att både killar och tjejer bör prova! För att underlätta för dig att enklare upptäcka dem har vi rabatterat priset på dessa behandlingar under hela 2021!

Perioral Rejuvination

I takt med att vi åldras försämras funktionen i alla våra vävnadslager, huden, fetterna, musklerna och benmassan. 

Det betyder att vårt utseende förändras gradvis under hela vårt vuxna liv. De flesta vi möter uttrycker att deras önskan är den motsatta, dvs deras önskan är att slippa förändra sitt utseende, att med lite hjälp av oss bibehålla sitt utseende.

Området runt munnen kallas på latin "periorala området". Detta område sjunker ihop och atrofierar på ett ofta mindre charmigt vis med åldern. Resultatet blir ett lite bistert och sammanbitet uttryck.

Med denna fantastiska behandling återskapar vi och stärker upp vävnaden i och runt hela munområdet. 

Restaurering av det periorala området är en behandling som vi och många av våra kunder älskar!  

I år är det guldläge att testa om du är nyfiken! Priset är nämligen i "guld-klass" 2021!

TRÅDLYFT

En storfavorit, trådlyft!

En avgörande faktor för den hälsosamma och friska huden är elasticiteten och spänsten. På den yngre versionen av vår hud finns en hög täthet av kollagen och elastin. Enkelt uttryckt kan man likna dem vid små mikroskopiska gummisnoddar som bildar ett elastiskt nät i huden. På den friska, välmående huden är nätet intakt och håller ihop.  

När vi åldras eller utsätter huden för stressorer som sol, alkohol, stress osv. så minskar mängden kollagen avsevärt.

Med trådlyft återskapar vi och förtätar dessa "gummisnoddar". 

Behandlingen går till så att man placerar en typ av medicinsk tråd i huden. Materialet, som förkortas "PDO", är helt ofarligt, bryts naturligt ned av kroppen och är helt borta efter ca 6 månader. Under processen återbildar kroppen nytt, eget kollagen och elastin likt en tunnel runt PDO-tråden som placerats i huden.

Under 2021 har vi kraftigt reducerade priser på trådlyft med både tunna eller tjockare trådar.

Fotona 4D och Fotona 2D

Hudåtstramning och hudföryngring med laser.

Här kommer ytterligare en favorit, Fotona!

Den här världsklass-lasern är det inte alla som känner till!

Fotona är top-quality, en "Lamborghini" bland hudförbättrande lasermaskiner!

Med Fotona är det möjligt att behandla huden både på djupet och på ytan! Nd:Yag & Er:Yags olika våglängder behandlar i fyra olika lägen, SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® och SupErficial™. Alla fyra delar arbetar i synergi med varandra och förstärker varandras effektivitet. 

Om man bokar en behandling med Fotona 2D får man två olika laserbehandlingar vid samma tillfälle. Du väljer själv vilka två av de fyra lasrarna du vill fokusera på, hudåtstramning (PIANO®/SMOOTH®), hudstruktur (FRAC3®/SupErficial™) eller en av varje.

Om du istället bokar en behandling med Fotona 4D så gör vi alla fyra stegen för både hudåtstramning och hudstruktur. 

Även har har vi sänkt priserna rejält under 2021!

Hudföryngring och glow med PRX T-33

Dunderbehandlingen mot rynkor och fina linjer!

PRX-T33 är en kemisk peel som ger hudförbättring och hudföryngring helt utan nålar eller kniv! En fantastisk behandling med TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid. Effektiv mot bland annat rynkor, torrhet, pigmenteringar, ärr och linjer. Ger magisk lyster!

En perfekt behandling för dig som vill ha festens fräschaste hud!

PRX T-33 är en av hudårets rabatterade behandlingar!

Hudvård med Neostrata

NEOSTRATAs hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos oss som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem.

Grunden till en hälsosam och frisk hud får du genom att använda bra, vårdande produkter hemma!

Serumet är den del av hudvårdsprudukterna som når djupast ner i huden! Syftet med serum är att förstärka och intensifiera din hudvårdsrutin samt behandla specifika hudåkommor såsom ex. acne, pigmenteringar, rodnad.

Under hudåret 2021 vill vi slå ett slag för Neostratas fantastiska serum genom att ge 10% rabatt om du uppger "Hudåret 2021"!

Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum är ett lyxigt, multiverkande serum sammansatt av tre verksamma ingredienser som tillsammans bygger upp hudens naturliga volym, jämnar ut hudtonen och minimerar rynkor och linjer.

Skin Active Firming Collagen Booster Serum är ett avancerat serum med NeoGlukosamin, aminosyror, peptider, C-vitamin och kratulla växtextrakt. Serumet är utvecklat för att maximera kollagenproduktionen i huden och ersätta förlorad spänst och fasthet. Linjer och rynkor minimeras inifrån och ut vilket ger en fylligare och jämnare hud.

Bionic Face Serum är ett effektivt serum som tillför huden intensiv fukt och motverkar ålderstecken. Ger huden ett antioxidantskydd medan det mjukgör, stärker och reducerar yttorrhet. Serumet både förebygger torrhet och solskador samt reparerar befintliga tecken på åldrande.

Enlighten Illuminating Serum är ett kraftfullt serum som minimerar hyperpigmenteringar, acneärr och andra missfärgningar orsakade av hormoner, solexponering och åldrande, samt ger fin lyster tack vare NeoGlukosamin, niacinamide, B-Resorcinol, lakritsextrakt och C-vitamin. Jämnar ut hudtonen samtidigt som även andra ålderstecken reduceras. 

 

Redness Neutralizing Serum är ett svalkande serum som målinriktat reducerar rodnad, återställer och stärker hudens skyddsbarriär och hjälper till att lugna känslig hud med exempelvis rosaceasymptom. Serumet är utvecklat för att minimera rodnad redan efter ett par timmar. Har en dämpande effekt på rodnaden tack vare ingredienser som peptider, extrakt från alger och kanadensisk mjölkört. PHA stärker hudens skyddande barriär vilket gör huden mindre reaktiv.

 

Glycolic Renewal Serum är ett kraftfullt serum som motverkar ojämn hudstruktur, förstorade porer, acneärr och hyperpigmenteringar. En hög procent glykolsyra exfolierar effektivt och stimulerar cellförnyelsen och ger ny lyster. Laktobionisk syra exfolierar ytterligare samt återfuktar på djupet och stärker hudens skyddande barriär. Antioxidanter från grönt te motverkar nedbrytning och ger ett optimalt skydd mot yttre påverkan.