Hudvård

På Karlstad Hudklinik använder vi både Neostratas och ZO Skin Healths hudvårdsprodukter vid våra hudbehandlingar. Vi rekommenderar att även använda deras produkter dagligen.

Vi har även ett begränsat sortiment från Exuviance. Vill du få tillgång till hela sortimentet så kan du köpa via vår gemensamma web-shop.

Köp produkter från Neostratas och Exuviance från vår gemensamma web-shop!

Skaffa ett konto och ange Karlstad Hudklinik som din klinik.

Då kan vi alltid ge vägledning i dina köp.

På Karlstad Hudklinik använder vi både Neostratas och ZO Skin Healths hudvårdsprodukter vid våra hudbehandlingar.

 

Vi rekommenderar att även använda deras produkter dagligen som för- och efterbehandlingar till alla typer av behandlingar som utförs hos oss, speciellt kemisk peeling, Dermapen, IPL och Fotona men även vid botox- och fillerbehandlingar.

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende.

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy

  • Torr glåmig och uttorkad hy

  • Fina linjer och rynkor

  • Pigmentfläckar, Melasma

  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

  • Rosacea

CERTIFIERAD - DIN TRYGGHET

 

Certifierad för estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Syftet är att Du ska känna dig helt trygg med att den certifierade behandlaren besitter rätt kompetens att behandlingen därmed håller håller hög kvalitet för din säkerhet.

 
ETISKT KONTRAKT
 

Med hjälp av ett etiskt kontrakt har den certifierade undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska punkter, däribland att fortlöpande delta i utbildningar inom området, upprätthålla kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbeta med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Läs mer

 
Karlstad Hudklinik

Järnvägsgatan 10, plan 2

652 25 Karlstad

Sverige

+46 (0)54 - 671 57 20

info@karlstadhudklinik.se 

 

BETALSÄTT 

Betalkort

Swish

Delbetalning via Svea Ekonomi

Ingen kontanthantering

  • Facebook
  • Instagram