top of page

Injektionsbehandlingar

BOTULINUMTOXIN

Världens mest effektiva behandling mot rynkor och fina linjer! Behandlingen är också mycket framgångsrik att använda mot grova porer och diffus rodnad. Med hjälp av denna underbara behandling kan vi ex. lyfta mungipor och ögonbryn, "öppna upp trötta ögon" och ge din hud en fantastisk glow!

FILLER

En fillerbehandling är en volym- och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den. Med fillers skapar vi  volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte skapa "beautification".

SKINBOOSTER

Skinbooster är en mer tunnflytande filler som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. Skinboostern innehåller hyluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras.

 

Ofta gör man en serie behandlingar med Skinbooster. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner.

PROFHILO

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

TRÅDLYFT

Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar.

Vi erbjuder behandlingar dels med tjockare trådar samt med tunna trådar.

 

Metoderna ger omedelbara och långvariga resultat. Den nya generationens trådlyft ger inte enbart effektiva och utmärkta estetiska resultat utan metoden är framförallt säker och du kan omedelbart återgå till i princip alla vanliga aktiviteter efter behandling.

LIPOLYS -FETTBORTTAGNING MED INJEKTION

Injektionsbehandling som löser upp mindre fettdepåer på kroppen, främst dubbelhaka. Behandlingen ger permanent resultat.

 

Behandlingen bör ses som en alternativ behandling när kirurgi av olika skäl inte passar.

CERTIFIERAD - DIN TRYGGHET

 

Certifierad för estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Syftet är att Du ska känna dig helt trygg med att den certifierade behandlaren besitter rätt kompetens att behandlingen därmed håller håller hög kvalitet för din säkerhet.

 

ETISKT KONTRAKT

 

Med hjälp av ett etiskt kontrakt har den certifierade undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska punkter, däribland att fortlöpande delta i utbildningar inom området, upprätthålla kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbeta med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Läs mer

 

HUDFÖRYNGRING MED RADIESSE 

Ett snabbt och effektivt sätt att strama upp och återge huden vitalitet är att behandla med kollagenstimulerande fillers.

Radiesse är baserad på kalciumhydroxiapatit och kan användas som volymökande filler och/eller hudförbättrande "skinbooster". Med sin höga kollagenstimulerande och långvariga effekt ger Radiesse fantastiskt fina och hållbara resultat i upp till 12-24 månader, ofta längre än så. 

Radiesse är perfekt att använda som skinbooster på hela kroppen, exempelvis hals, dekolletage, mage, örsnibbar och händer. 

en kvinna som skrattar
Beautiful young woman portrait.jpg

SCULPTRA

Med stigande ålder sker en åldersrelaterad förlust av kollagen. Det försvagar hudens inre struktur samt minskar dess elasticitet och förmåga att behålla fukt, vilket kan försämra hudkvaliteten och resultera i rynkor och slapp hud.

 

Sculptra är en kollagenstimulator som kan hjälpa till att fylla på förlorat kollagen. Genom att gradvis stimulera och öka individens egen naturliga kollagenproduktion kan hudens kvalitet och fasthet återställas. Sculptra är en mycket effektiv hudförbättrande behandling som stimulerar hudens egna kollagenproduktion.

Genom en serie av behandlingar, vanligtvis cirka tre sessioner med sex veckors mellanrum, återställer det stödet och volymen i huden, vilket ger ett yngre och piggare uttryck.

bottom of page