OM BEHANDLINGEN

 

Behandlingstid

45 minuter

 

Antal behandlingar

-

 

Risker                        

Övergående svullnad, rodnad, klåda

 

Pris                            

Se prislista

 

Konsultation

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

 

NEFERTITI-LYFT

 

Med stigande ålder sker en rad förändringar i vårt ansikte. Förändringarna sker gradvis och på olika djup. Några av de saker som sker är:

Fetter

Fettdepåerna sjunker nedåt, glider isär och minskar markant. Detta ger över tid ett ojämnt underlag för huden att vila på. Det är också så att fetterna håller upp huden och ger volym på den unga människan. När depåerna minskar och försvinner blir det tomt under huden.

Huden

På den unga människan är huden tjock, elastisk, spänstig och fylld av fukt. Den kan liknas vid en bäddmadrass. När vi åldras minskar dessa egenskaper och huden blir alltmer tunn, torr, oelastisk och slapp. Den åldrade huden passerar olika tjockleksstadier - bäddmadrass - täcke - filt ...och till slut, för den som får leva länge, kan huden liknas vid ett flor. Så tunn så att den i princip är genomskinlig.

Muskler

Musklerna i ansiktet har en hög tonus när vi är unga. Det betyder att det finns en bra spänst i musklerna. Men stigande ålder sjunker denna och musklerna blir något slappa och exempelvis hakpartiet släpper sin linje. Man kan smygtitta på farfar när han tittar på TV så ser man inte sällan att munnen i ett avslappnat läge är lite öppen. Det ser man sällan på yngre personer och har sin förklaring i musklernas grundtonus

 

Ovan beskrivna förändringar bidrar till att majoriteten av de patienter som söker behandling hos oss önskar få hjälp med att återskapa förlorad volym och förbättra elasticitet och spänst i huden.

Nefertiti-lyft

En vanlig behandling vi gör är ett sk Nefertiti-lyft. Det innebär en kombinationsbehandling mellan botox, fillers och skinbooster. 

Målet är raka käk-linjer, markerad haka och fastare hals.

Helt utan kirurgi.

Pris?

Individuella skillnader beroende på stora variationer i utgångsläget. 

Hos oss får du alltid kostnadsfri konsultation!

 

 

 

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering