EXUVIANCE GULDMASK

 

Denna mask är en mjukgörande antioxidant-mask som jämnar ut ojämn hudstruktur och ger lyster.

 

Masken innehåller en blandning av polyhydroxiacid (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer samt extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-age effekt. Masken passar alla hudtyper, inklusive känslig hy.

 

 

FILORGA-produkter att köpa:

 

 

 

799 SEK

Filorga Global Anti-Ageing Care – Sensitive

Denna anti-ageing dagkräm är anpassad för känslig hud och innehåller aktiva ingredienser som behandlar alla ålderstecken och lugnar din hud.

 

INGREDIENSER
Innehåller inkapslad hyaluronsyra, nyckel-molekylen i Filorgas injektionsbehandlingar, som ger en synlig fyllande effekt. Lugnande brunalger, mimosa- och majsextrakt samt hexapeptid kombineras med en aktiv ingrediens som bekämpar rodnad och hjälper till att bygga upp epidermis.

 

BEHANDLING

Applicera på ansikte och hals, morgon och kväll.
Denna produkt boostar effekten av Skin perfusion serum.

699 SEK

Filorga Global Anti-Ageing Mask

Denna mask innehåller anti-ageing ingredienser som ökar volymen, lugnar huden och radera ålderstecken. Polysackarider hämmar de enzymer som skadar hyaluronsyran i huden, det ämne som är nyckeln till vår ungdomliga hud.

 

INGREDIENSER
Innehåller babassuolja och sheasmör som återfuktar och ger huden näring på djupet. Din hud kommer att kännas mjuk och smidig.

 

BEHANDLING

Applicera en generös mängd på ansiktet en gång i veckan. Låt verka i 15-30 minuter, skölj sedan med vatten. Denna produkts effektivitet ökar i kombination med Skin perfusion dagkräm och serum.

1/2

Please reload

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20
 
 

 

 

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering