PROFHILO

Trenden fortsätter gå mot naturliga resultat när det handlar om injektionsbehandlingar. Allt fler patienter efterfrågar snabba, snygga resultat samtidigt som det helst inte får synas att man fixat till någonting. Det ska bara anas. Fokus läggs mer och mer på hudens struktur, lyster och elasticitet. Här kommer Profhilo in som ett perfekt alternativ!

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad filler/skinbooster men den är inte krosslänkad (ökad hållbarhet i huden på det stället man injicerat den och”seghet”) vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp med den här produkten. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt.

Hyaluronsyran lägger sig i dermis och subcutis (underhuden) och flyter in precis i det yttersta fettlagret i huden och hyn plumpas ut inifrån. 

En behandlingssession tar knappt en halvtimme och en behandlingscykel innefattar 2-3 besök. Företrädesvis med en månads mellanrum. Hyaluronsyran bryts ner successivt och en ny behandlingsomgång rekommenderas efter 6 månader.

Behandlingstid

30 minuter

 

Antal behandlingar

2 - 3

 

Risker                        

-

 

Pris

Se prislista

Konsultation

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

Om Behandlingen

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering