SILVERPAKETET

 

När vi blir äldre förändras vår hud på flera olika sätt. Vanligtvis fokuserar vi mest på våra rynkor och ger dem orättvist mycket skuld för att vi ser lite slitna och trötta ut med tiden.  Det är mer än rynkorna som bär ansvar för känslan av åldrande vi möter när vi tittar oss i spegeln.

 

Åldrandets processer sker på många olika plan.

 

Hudstrukturen - Epidermis

Hudens allra ytterska lager blir ofta grövre, skrovligare och inte sällan med en ojämn hudton på grund av röda blodkärl, pigmenteringar och diverse prickar.

 

Huden - Dermis

Nästa lager i huden kallas dermis och förändras också med åren. Dermis förlorar spänst och tjocklek. Detta beror delvis på att produktionen av hyaluronsyra minskar redan vid 20 årsåldern. När man uppnår 60 årsåldern har produktionen minskats till 10% av den ursprungliga nivån. Huden blir med andra ord allt torrare med stigande ålder och rynkor och veck uppstår. 

 

Muskler - Fett - Skelett

Det är inte bara huden som blir mindre elastisk och spänstig med åren. Ansiktets fettdepåer tunnas ut med stigande ålder, musklerna blir svagare och skelettet ändrar form. Allt detta tillsamman gör att utseendet ofrånkomligt förändras och huden får ett annat underlag att vila på. Tyngdlagen gör dessutom att ansikets strukturer dras nedåt. 

Exempel på hur det visar sig är sura mungipor trots att vi är glada, urtunnade läppar som får oss att se snipiga ut eller mörka ringar under ögonen trots att vi är utvilade. 

 

I samband med ny forskning och nya kunskaper om dessa processer har det skett en revolution när det gäller möjligheterna att skapa naturliga resultat helt utan kirurgi. 

 

Guld-, Silver och Bronspaketen är skapade för dig som vill göra en helhetsbehandling! Vi tar fram en behandlingsplan med olika behandlingar anpassade för alla nivåer. Vi återskapar, förbättrar och förebygger efter dina önskemål och förutsättningar. 

 

 

 

 

 

 

 

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering