KILLAR PIFFAR SIG HÄR OCKSÅ!

September 19, 2015

Det är kul att se att allt fler killar också hittar hit till oss på Karlstad Hudklinik! De flesta gör kemiska peelingar, hårborttagningar och fillers. Det sistnämnda har varit lite tabu att tala om men vi ser att det håller på att lätta. Många har felaktigt trott att fillers och botox mest handlar om att fylla läpparna och släta ut pannan. Och att detta har varit förfördelat kvinnor att använda. S är det ju absolut inte!  Det finns mycket man kan göra för att förebygga och förbättra huden och utseendet även för män. Läs mer om benadlingar för män här!

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram