MICRO-NEEDLING & NCTF

July 11, 2016

Med tiden förlorar huden sin förmåga att förnyas, den producerar mindre kollagen och hyaluronsyra som i sin tur ger rynkor och mindre lyster. Med Micro-needling behandling orsakar man en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion då vill kroppen reparera skadan. Genom att kombinera NCTF - VITAMINCOCKTAIL med MICRO-NEEDLING tillför vi en balanserad mängd av hyaluronsyra, mineraler, proteiner, vitaminer och antioxidanter till huden, vilket avsevärt förbättrar hudens kvalitet. 

 

Filorga Micro-Needling är en steril medicinsk roller med 600, 1mm långa micronålar som rullas över huden. Avsiktligt skapar vi då tusentals mikro-kanaler för att NCTF ska kunna ta sig in i huden. Micro-Needling medför även en ökad cirkulation i området som förbättrar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. 

 

MICRO- NEEDLING REKOMMENDERAS TILL: 

 • Huduppstramning och föryngring

 • Skin tightning

 • Fina linjer och rynkor

 • Stora porer

 • Ärr 

 • Lyster

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
 • Facebook
 • Instagram