Restylane-Skinbooster-Tävling!

August 12, 2016

En stor andel av de patienter som kommer hit till Karlstad Hudklinik lider av "rök-/surrynkor" runt munnen, främst på överläppen. Många upplever också att huden runt munnen och nedre delen av kinderna blir instabil och hängig i takt med att åren går.

En vanlig beskrivning  från våra patienter är att han/hon/hen säger sig möta en spegelbild som ser sur och trött ut. Bilden stämmer inte ihop med patientens inre känsla. 

 

 

Visste du att anledningen till att huden börjar vecka sig, hänga och se trött ut främst beror på att den förlorat massor av fukt? De flesta tror fortfarande att huden blir större med åren, drar i den och önskar skära bort lite. Det är fel. Huden har blivit tunn, torr och oelastisk. 

 

Visste du att Restylane skinbooster är en mycket effektiv fuktbehandling för huden, som verkligen, på riktigt, tar bort rynkor och förebygger nya? Skinbooster ger tjockare hud igen genom ny fukt och ny spänst.

 

För att visa att denna behandling verkligen gör stor skillnad, att den bibehåller ditt naturliga utseende fast med en fräschare look, söker vi nu skinbooster-foto-modeller.

Vi vill skapa egna före-/efter bilder på patienter som genomgår vår fantastiska Restylane-skinbooster-kur. (1ml Skinbooster x 3)

 

Tävling:

- Har du  rynkor runt  munnen som du vill bli av med? 

- Kan du tänka dig att bli fotograferad före och efter dina behandlingar?

 

Dela detta inlägg, gillar vår Facebook-sida samt skriv i kommentarsrutan att du gillat och delat. Vinnarna (2 st) meddelas 1/9 2016.

Värde:  6500kr/vinnare.

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram