Restylane 20år!

October 24, 2016

 

I helgen som gick bjöds vi till en storlsagen tillställning på Berns i huvudstaden!  Vi fick äran att vara med och fira när RESTYLANE firade 20årig födelsedag! Hipp Hurra!

 

Helgen började när vi satte vi oss på tåget mot Stockholm i fredags. Förväntansfulla och pirriga. En festlig och inspirerande weekend väntade oss.

 

Första kvällen blev bjudna på finmiddag på Hillenberg. Det var spännande att träffa nya vänner och trevliga Restylane-kollegor från andra städer.  :D

 

Hela lördagen tillbringade vi på Berns. Dagen bestod av fullspäckat program med många spännande personer och föreläsningar. 

Vi fick exempelvis äran att få lyssna till Restylane´s grundare Bengt Ågerup. Han berättade öppenhjärtligt om hela Restylanes resa, från en idé till det stora imperiet som vuxit fram till idag. Vilken fantastisk resa och samtidigt...vilken härlig person han verkade vara. Mjuk och helt prestigefri. 

 

På kvällen var det dags för fin galamiddag på Berns med massor av festligheter och uppträdanden. 

 

Jag (Kathrin) var krasslig både under fredagen och lördagen. Detta innebar att jag inte orkade delta med kalaset på kvällen. Stackars Frida som inte ville gå ensam till Berns fick kila iväg och köpa godis och titta på "så mycket bättre" med mig istället.  Klockan 19.15 låg vi båda i sängen. Snuvade på årets fest. Bittert :/

Nästa dag vaknade vi och tyckte lite synd om oss själva, jag fortfarande febrig och mör med kraftig hemlängtan. Vi strödde salt i såren genom att surfa runt på Facebook och Insta för att se hur kul de andra hade haft på kvällen, utan oss. :(

 

 

Gissa om vi blev glada när det plingade till i telefonen med ett härligt mms från Sara. En bild som talar för sig själv. Tjohoo!

Jag/vi/Karlstad Hudklinik hade fått värsta fina utmärkelsen! Jag ska berätta mer om det efter onsdag när Sara kommer hit på vårt återkommande Restylane-event! 

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square