ÖPPET HUS!

October 30, 2016

Hej alla fina! 

Oj, vilken rolig vecka vi just lämnar bakom oss! Den började (om vi räknar in förra helgen) med att vi var i Stockholm och fick värsta fina (helt oväntade) utmärkelsen. Lite omtumlade blev vi allt av det och samtidigt gav det en energiboost som verkligen var välbehövlig.  Tänk vad en uppåtpuff kan ge! 

 

Vi som var lite vissna känner oss plötsligt helt nytaggade! Det är säkert så för er också den här tiden på året, man kan lätt känna sig lite vissen och trött. Det börjar kanske märkas att man inte sett solen på några månader. Huden blir torr och narig av den torra inomhusluften, man antar en alltmer gråblek ton och håret är som svinto vissa dagar. Ja, det är i allafall så som vi kännt oss lite oftare nu i oktober än vad vi vanligen gör. :P Vilken tur då att vi på Karlstad Hudklinik har så många olika behandlingar som faktiskt hjälper mot många av de där trista sakerna som torr hud och en dassig känsla!

 

Vilket leder oss tillbaka till veckan som gått!

På onsdagen var det ju äntligen dags för vårt årliga, energigivande, höstevenemang med Restylane. Vår lilla klinik blev verkligen till bredden fylld med både nya och gamla patienter som ville mingla, inspireras, fråga, lyssna, behandlas eller boka sig! Underbart!

 

Vi är ju så klart jätteglada att så många ville komma hit! Vi vet samtidigt att det stundtals blev lite trångt. Vi tar till oss detta och planerar på ett annat sätt till nästa tillfälle. Ni som var föranmälda och inte hann boka er och få er rabatt, hör av er till oss via mail så fixar vi det. :*

 

Nu går vi in i november! Låt oss njuta av mörkret, myset och sprida värme till varandra. Ge varandra uppåtpuffar mycket oftare! De är så härliga att både få och att ge! Puss

 

Ps, maten var från Sofias!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload