UPPÅTPUFFA

November 18, 2016

 

November är kanske den allra kämpigaste månaden på året?

Vi känner oss ofta trötta, urlakade och bleka lite till mans. Det är inte så konstigt. Nu är det ganska länge sedan som vi släntrade fram längs en solig sommarväg i flipflop och shorts. Det är många dagar och veckor sedan som vi plockade hallon eller tog ett dopp för att skölja svett och sand från vår solvarma hud.

 

I november börjar det märkas och vi behöver få ladda våra batterier. Då är det tur att det snart är jul och vi förhoppningsvis får några extra dagar ledigt, får ligga i soffan och umgås med våra nära och kära.

 

För vissa av oss finns det dessutom fler utmaningar i tillvaron än "bara" höstmörker, trötthet och långa arbetsveckor. 

Livet ger ibland prov på svåra utmaningar och livskriser av olika slag. Vi alla har nog någon i vår omgivning som behöver en extra puff för att få lite ny kraft att orka framåt och vidare i livet och i höstmörkret.

 

Vi på Karlstad Hudklinik har nu bestämt att en gång varje månad hela vintern (november-februari) erbjuda en uppåtpuff-behandling till någon som behöver en sådan.

Har du någon i din närhet som du känner behöver bli lite extra ompysslad och få en vårdande och uppfräschande ansiktsbehandling?

 

Gör så här:

Följ oss på Instagram och FB. Tagga den du vill uppåtpuffa och skriv en motivering till varför du tycker att just hen ska vinna denna behandling. Vi meddelar vinnaren sista fredagen varje månad. PUFFA PÅ! <3

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram