Minimera rodnad med Redness Neutralizing Serum!

December 14, 2016

Redness Neutralizing Serum är ett lätt svalkande serum som målinriktat åtgärdar upphovet till rodnad, återställer och stärker hudens skyddsbarriär. Serumet hjälper till att lugna känslig hud med t ex rosacea men fungerar bra för alla hudtyper. Redness Neutralizing Serum minimerar rodnad redan efter ett par timmar. Regelbunden användning ger ytterligare dämpad effekt! 

 

Användning: 
Appliceras morgon och kväll på rengjord hud under en till hudtypen anpassad fuktkräm. Kan gärna appliceras i ett tjockare lager som en mask vid behov av extra omvårdnad till huden. Vid kombination med läkemedel för att behandla rodnad rekommenderas att läkemedlet appliceras först för att det ska kunna verka. Vid anvädning av läkemedel en gång per dag, t ex på morgon, så kan serumet appliceras på kvällen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Pris: 599:- 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram