Bromsa håravfall & stimulera tillväxten med NCTF Vital Injektor

January 10, 2017

 

 

NCTF-behandlingen passar både män och kvinnor som börjat att tappa hår eller önskar en förbättrad hårkvalité. När vi åldras blir huden och hårbotten tunnare och blodcirkulationen i vävnaden försämras. Detta leder ofta till en försämrad kvalité på både hår och hud.

 

Med vital injektor görs microkanaler och samtidigt injektioner av ett vitmaninserum (NCTF) i hårbotten. Denna behandling stimulerar hudvävnaden och hårsäckarna till ökad blodcirkulation vilket ger nytt syre och tillväxt i vävnaden. 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram