Reportaget i KHaktuellt

February 26, 2017

 

 

Nu har tidningen kommit ut till alla hushåll i Karlstad/Hammarö. Så här blev resultatet. 

Före- och efterbilderna blev nog lite dåliga, olika stora, olika skala och olika ljus. Texten blev bra även om det är lite tröttsamt både att fokus i så många artiklar ska ligga på risker med injektionsbehandlingar och även på fylliga läppar.

 

Vi tycker att det är passé och därmed ganska tråkigt. Det känns därför viktigt att framhålla att det faktiskt är oerhört ovanligt med komplikationer både vad gäller botox och fillers. Här på Karlstad Hudklinik arbetar vi med den här typen av behandlingar i princip hela dagarna och ser oerhört få problem. 

 

Det är på sin plats att fokusera mer på vilka fantastiska effekter och förbättringar vi kan åstadkomma i huden och i åldrandeprocessen men hjälp av injektionsbehandlingar. Läppar kommer långt ned på vår lista över vad vi tror att våra patienter kommer efterfråga (och redan gör) i framtiden. 

 

80% av våra patienter har inget önskemål om att göra stora läppar eller att förändra/föryngra sitt utseende. Nästan alla som kommer till vår klinik är vanliga tjejer/kvinnor/män som vill se ut som sig själva, se ut att vara precis så gamla som de biologiskt är...men de vill gärna se och känna sig lite fräschare och mer utvilade.

 

Volia! Det är precis vad vi är experter på att hjälpa till med här! :*

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram