NEFERTITI-LYFT

April 23, 2017

 Med stigande ålder sker en rad förändringar i vårt ansikte. Förändringarna sker gradvis och på olika djup. Några av de saker som sker är:

Fetter

Fettdepåerna sjunker nedåt, glider isär och minskar markant. Detta ger över tid ett ojämnt underlag för huden att vila på. Det är också så att fetterna håller upp huden och ger volym på den unga människan. När depåerna minskar och försvinner blir det tomt under huden.

Huden

På den unga människan är huden tjock, elastisk, spänstig och fylld av fukt. Den kan liknas vid en bäddmadrass. När vi åldras minskar dessa egenskaper och huden blir alltmer tunn, torr, oelastisk och slapp. Den åldrade huden passerar olika tjockleksstadier - bäddmadrass - täcke - filt ...och till slut, för den som får leva länge, kan huden liknas vid ett flor. Så tunn så att den i princip är genomskinlig.

 

Muskler

Musklerna i ansiktet har en hög tonus när vi är unga. Det betyder att det finns en bra spänst i musklerna. Men stigande ålder sjunker denna och musklerna blir något slappa och exempelvis hakpartiet släpper sin linje. Man kan smygtitta på farfar när han tittar på TV så ser man inte sällan att munnen i ett avslappnat läge är lite öppen. Det ser man sällan på yngre personer och har sin förklaring i musklernas grundtonus

 

Ovan beskrivna förändringar bidrar till att majoriteten av de patienter som söker behandling hos oss önskar få hjälp med att återskapa förlorad volym och förbättra elasticitet och spänst i huden.

Nefertiti-lyft

En vanlig behandling vi gör är ett sk Nefertiti-lyft. Det innebär en kombinationsbehandling mellan botox, fillers och skinbooster. 

Målet är rak käk-linje, markerad haka och fastare hud på i ansikte och på halsen.

Detta görs helt utan kirurgi.

Pris?

Individuella skillnader beroende på stora variationer i utgångsläget. 

Hos oss får du alltid kostnadsfri konsultation!

BOKA

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram