BEHANDLA VARANDRA

June 22, 2017

Man ska leva som man lär...sägs det! :) Vi här på kliniken lär ut att man ska ta hand om och vårda sin hud omsorgsfullt. Vi råder er till att göra kurer av ex. kemiska peelingar, dermapen och använda våra fantastiska produkter.

 

Vad gör vi själva?

När det gäller produkter kan jag känna att jag sköter mig till punkt och pricka. Men behadlingsbiten är det sämre med. Ofta känner jag att jag att jag bortprioriterar tid att behandla min egen hud. Det är sannolikt samma för många av er andra också. Saker som vi känner att vi borde prioritera får ge vika för sådant som dyker upp och tar det lilla tidsutrymmet man ev. hade över till egentid. Det är inte så lång stund per dag som man har över till sådant som kallas egentid. Den lilla stunden ska man vara rädd och och inte slarva bort. ;)

 

Ibland lägger vi in lite schemalagd personalvård just för att vi ska låsa lite tid för sådant som vi behöver.

 I dag var det fokus på min och Camillas halsar och dekolletage. Vi är båda 45 år och känner att just dessa områden nu börjar visa tecken på behov av fukt, spänst och ny lyster.

Vad kan vara bättre är en NCFT-kur med hjälpa av vår effektiva Vital-Injector?

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram