NEOSTRATA ENLIGHTEN

June 1, 2017

Nu ger vi 10% rabatt på Neostratas fantastiska Enlighten-produkter. Erbjudandet gäller hela sommaren!

 

Enlighten serien kombinerar bevisat effektiva blekande ingredienser som både arbetar på befintliga pigmenteringar och förebygger uppkomsten av nya. Serien består av fyra högeffektiva hudvårdande antiaging produkter som förbättrar hudtonen och minimerar pigmenteringar orsakade av solexponering, hormoner och åldrande.

 

Enlighten serien kombinerar bevisat effektiva blekande ingredienser som både arbetar på befintliga pigmenteringar och förebygger uppkomsten av nya. Serien består av tre högeffektiva hudvårdande antiaging produkter som förbättrar hudtonen och minimerar pigmenteringar orsakade av solexponering, hormoner och åldrande.  

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram