Keyholelips

September 12, 2017

 

 

 Man blir aldrig fullärd, det finns alltid något nytt, bättre och snyggare sätt att göra saker på. (Eller nästan alltid ska man kanske säga så att man garderar sig för något litet som ev. var bättre förr.)

Igår fyllde jag på mina kunskaper gällande läppinjektioner.  Jag hade fått privilegiet att åka till Göteborg på en exklusiv Restylane-utbildning i keyhole-lips med självaste Julie Horne! Shit vilka snygga läppar hon gör (och shit vad snygg hon är) och shit va cool och proffsig hon var! Inspiration!

 

Kika in på hennes Insta så kommer ni förstå vad jag menar. Att Julie dessutom talade värmländska och är uppvuxen i Arvika gjorde ju inte precis att min upplevelse blev mindre positiv!

Julie förespråkar (precis som jag gjort i flera år) mindre mängd fillers i läpparna. Hon lägger mer fokus på form, definition, balans, harmoni och naturlighet. Precis så...som ni också vill ha det. Snyggt, fiffigt, naturligt med finess! Eller hur? 

 

 

Nu har jag varit vaken sedan typ 4 för att jag är så bubblig och fylld av energi, idéer och kreativitet. Jag kan inte vänta tills jag får komma till jobbet och träffa både er fina patienter och mina gulliga kollegor. 

Här kommer några bilder från igår. Jag länkar även till Julie så kan ni surfa runt lite på hennes sociala medier.

/Kathrn

:*

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram