Fall meeting 2017

October 30, 2017

​Ännu ett år har gått och vi är tillbaka i Stockholm på Restylan*es årliga höstmöte. Det är verkligen så proffsigt och på alla sätt välordnat för oss. Man vet innan att det blir en helg fylld av trevliga möten, inspiration och motivation. Precis så blev det.

 

Det som var en extra krydda i år var att vi är betydligt fler som representerar Karlstad hudklinik! ​

​Förra året var det jag och Frida som var på plats och i år var vi fem! Jag, Zandra, Kristin, Anna och Christian (Frida fick stanna hemma med Belle i år men är redan superladdad för 2018). Vår klinik växer så det knakar och vi tänker inte stoppa här. Vi har stora planer både för Värmland och längre bort än så! :D

Restylane-mötet och föreläsningarna vi fick ta del av stärkte oss i våra visioner och ambitioner. Stay tuned så får ni snart veta mer. ;)

 

Tillbaka till Stockholm och Restylan*e fall meeting. Något nytt?

Restylan*e är ju, som jag hoppas att ni vet, en av Sveriges två enda FDA-godkända filler märke (Vi har båda dessa två märken hos oss). Restylan*e(Q-med) är också de som faktiskt "uppfann" hyaluronsyrafillern från första början. Filler är alltså en svensk uppfinning! Visste ni det?  Det är så coolt faktiskt.

 

Vi fick en stor dos av bokstavligen fördjupad kunskap om ansiktets, nerver, kärl, muskler och fettlager. Allt det som inte syns på ytan men som vi måste ha god kunskap om. Dr Cecile Winter från frankrike föreläste och visade mängder av stundtals ganska makabra filmsekvenser (kadaver, kallas det). Läskigt men lärorikt. Aphu...livescener från obduktioner.

 

​​Sedan fick vi förmånen att delta när tre superproffsiga läkare behandlade tre kvinnor i olika åldersstadier. Dr Christoph Marshin, Dr Kuldeep Minocha och Dr Pyra Haglund. Lärorikt och ändå bekräftande att vi arbetar på rätt sätt. Men man kan alltid utvecklas och det finns alltid något nytt att ta med sig hem till sin kunskapsbas.

 

På kvällen bjöds det på fin middag med vita dukar, underhållning och fina utmärkelser. Och massor av härligt bubbel!​​

 

Vi fick en fin utmärkelse även i år! :D

Ps, och min min den här helgen verkar vara...oooo... sorry för den. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

Please reload

Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram