MAKE OVER!

April 20, 2018

 

 

Här kommer äntligen berättelsen och resultatet från vår tävling som vi på Karlstad Hudklinik genomfört tillsammans med Cut In Kitchen och Mitt i City!

 

Jag (Kathrin) och Giselle på Cutinkitchen kom på den fantastiska idén att köra make-over tävlingar för våra kunder/patienter. Vi har har många gemensamma personer i vår kundkrets och vi kompletterar varandras områden. 

Och framför allt, vilket fantastiskt sätt att få arbeta på! :)

 

Sagt och gjort. Vi gick ut med en kampanj där ni fick nominera er själva eller någon ni känner lite extra varmt för. Någon som behöver en liten uppåt-puff!

 

Gensvaret var enormt! Tänk att så många ändå skulle uppskatta lite vardags-lyx! Samtidigt var kanske den största glädjen (och till viss del förvåningen) över vilken fantastisk mängd kärlek som denna kanal har spridit mellan er alla. Här kan man snacka kärleksspridning. Vinna är förstås kul men egentligen är det finaste i slutändan alla ni som nominerat, taggat och puffat varandra!Tack! <3

 

 

 

 

 

 

 

"Vilken vinst och vilka fina människor jag har fått denna gåva av som har pågått i flera veckor. Idag blev det hårfix, smink och personlig rådgivning i shopping. Jag förundrads över varför jag inte har gjort detta tidigare. #cutinkitchen #karlstadhudklinik

Kathrin och Giggi, Tusen tack och Tack #mitticity 💕💖💋🍾Jag önskar att alla kvinnor och män också för den delen att få känna sig så här fabulös"

 

 

 

 

Please reload

Senast inlägg

Temakväll november

November 6, 2019

1/3
Please reload

Tidigare inlägg

November 6, 2019

August 29, 2019

January 18, 2019

April 20, 2018

February 26, 2018

Please reload

<