Skinbooster

Skinboostern urskiljer sig från de traditionella rynkbehandlingarna som fillers och Botox, genom att behandlingen ger en djupverkande återfuktning inifrån, med hjälp av små depåer av microinjektioner. Därmed fylls huden ut och mindre rynkor utjämnas.

 

Ofta gör man en serie behandlingar med Skinboosters. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Eftersom Skinboosters innehåller lokalbedövning så går behandlingen snabbt och enkelt.

 

Med Skinboosters kan vi enkelt få huden att se slätare, yngre och fräschare ut. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom vi ofta gör flera behandlingar i serie.

 

Vetenskapliga studier har också visat att man får ytterligare utslätning och hudelasticitet under månaderna efter en behandlingsserie med Skinboosters. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Hudförbättringen verkar vara bestående.

 

Behandlingsområden

Förutom ansiktet så passar Skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletaget, händer, överarmar och örsnibbar. Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor som t.ex. runt munnen, på kinderna med mera. För behandling av acneärr kan man kombinera vanliga fillers och Skinboosters.

Resultatet syns med en gång och håller lång tid, oftast 6-12 månader och ibland längre. 

 

Läs mer om SkInbooster.

Behandlingstid

60 minuter

 

Antal behandlingar

1 - 3

 

Risker                        

Övergående svullnad, rodnad, klåda 

 

Pris

Se prislista

Konsultation

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

Om Behandlingen

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering