ULTRA V TRÅDLYFT 

Ansiktslyft utan kirurgi

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar. Metoden ger omedelbara och långvariga resultat. Den nya generationens trådlyft ger inte enbart effektiva och utmärkta estetiska resultat utan metoden är framförallt säker och du kan omedelbart återgå till i princip alla vanliga aktiviteter efter behandling.

 

Med Ultra V trådlyftstekniken injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar, på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Tekniken möjliggör även att forma ansiket på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning. Studier visar att en ökad aktivitet av kollagen, elastin och ökad blodtillförsel ger en ökad elasticitet och stuns.

 

Hur går behandlingen till?

Varje behandling tar mellan 30-60 minuter beroende på vilket område som behandlas. Innan behandlingen bedövas området med en salva som får ligga på ca 45-60 minuter. Därefter förs tunna Polydioxanon (PDO) trådar in under huden med hjälp av nålar, vilket stimulerar hudens vävnad och naturliga kollagentillväxt som leder till ett uppstramade resultat inifrån och ut. Efter behandlingen upplevs i vissa fall en lättare svullnad, rodnad eller blåmärken.
 

Vad är Polydioxanon (PDO) trådar?

PDO-trådarna som används vid trådlyft är mycket tunna och är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. Du kommer inte att "se" trådarna när de ligger på rätt sätt under huden

Vilka områden kan jag behandla?

Trådlyft med Ultra V kan göras på hela kroppen. De behandlingsområden som vi idag erbjuder är mellan samt nedre delen av ansiktet - under hakan, hamsterpåsar, kinder, runt mun, nasolabialveck kring näsa. 
 

Vem passar att göra trådlyft?

Alla som vill ha uppstramning i ansiktet, kring käklinje, runt mun och ögon är bra kandidater för behandlingen.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Omedelbart efter behandlingen får du en uppstramning men maximal effekt av Ultra V trådlyftsbehandlingen ses vanligen efter tre - fyra månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på livsstil, ålder, hudtyp etc. Vi rekommenderar en ”touch up” efter cirka 6 månader för att den föryngrande effekten ska hålla ännu längre.

 

Resultatet är ett yngre utseende och huden får en ny spänst och stramhet. Behandlingen är även bra i preventivt syfte för att förebygga hängig och slapp hud.

Behandlingstid

60-90 minuter

 

Antal behandlingar

 

Risker                        

Pris

Se prislista

Konsultation

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

Om Behandlingen

  • Facebook
  • Instagram