OM BEHANDLINGEN

 

Behandlingstid

60 minuter (beroende på storlek)

 

Antal behandlingar

2-4

 

Risker                        

Övergående svullnad, rodnad, klåda. 

 

Pris                            

Se prislista

 

Konsultation 

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

 

VIRIDEX / VEINWAVE

 

YTLIGA KÄRL

För behandling av tråd-vener, telangiektasi, rosacea och petekier. Användningen av Veinwave resulterar i omedelbart försvinnande av behandlade ytliga kärl på  benen, ansikte och andra kroppsdelar. I många fall behöver man upprepa behandlingenför att kärlen ska försvinna varaktigt. 

 

Trådvener upplevs  ofta som kosmetiskt  störande och kan finns på flera områden på kroppen, framför allt i ansiktet och benen. Över 70% av kvinnor och många män kommer att drabbas av dessa problem förr eller senare i livet.

 

SKINTAGS/FIBROM

Hudflikar och fibrom är ofarliga och behandlas i stort sett endast av kosmetiska skäl – även om de i vissa fall kan orsaka irritation och klåda p.g.a. skav mot kläder eller smycken.

Viridex används som diatermi vilket innebär att man skär eller bränner bort hudflikarna.Värmen koagulerar blodkärlen vilket gör att det inte blöder något. Behandlingen ger ytliga brännsår som man sätter tejp på och därefter är det klart. 

 

 

BIVERKNINGAR

Till skillnad från laser ger Veinwave sällan biverkningar. I sällsynta fall ses depigmentering och  ytlig ärrbildning. Dessa försvinner eller bleknar vanligen över tid.

Veinwave fungerar på alla hudtyper. Efter behandlingen kan patienten återgå till vardagens aktiviteter.

För att undvika ärrbildning ska man undvika direkt solljus några dagar och använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små skorpor bildas, som liknar rivsår, detta är normalt och brukar försvinna av sig själv inom 1-2 veckor.

 

 

 

 

 

 

 

BESÖKSADRESS
 
Järnvägsgatan 10, plan 2
 
Postadress:
Karlstad Hudklinik
Järnvägsgatan 14
652 25 Karlstad
 
info@karlstadhudklinik.se 
 
054- 671 57 20
 
 

 

 

 

  • Facebook
  • Instagram
BETALSÄTT 
Betalkort
Företagsswish
Delbetalning via Svea Ekonomi
Ingen kontanthantering