ZO CLEAR UP

ZO skin health är en hudvårdsserie som är framtagen av den världsberömda dermatologen Dr. Zein Obagi.  Konceptet bygger på individuella skräddarsydda hudvårdsprogram med målet att skapa en frisk, balanserad och välfungerande hud. Vi på Karlstad hudklinik har valt att jobba med det världsledande märket inom medicinsk hudvård, ZO-skin health by Zein Obagi. ZO Skin hudvårdsprodukter är avancerad hudvård som verkligen gör skillnad, oavsett om det gäller allmän hudföryngring eller att reparera skadad hud.

  • ZO Clear Up är en enklare ansiktsbehandling med mild exfoliering utan syra.

Behandlingen avslutas med en effektivt djupverkande svavelmask för fet och oren hud. Masken innehåller bland annat Kaolin och bentionte som absorberar överflödig talg och avlägsnar orenheter. Masken har även en astrigerande verkan samtidigt som den dämpar irritation och rodnad.

Efter avslutad behandling appliceras alltid Growth Factor Serum Plus som återställer hudens funktionalitet och elasticitet samt förbättrar en ojämn hudton. Growth Factor Serum Plus innehåller effektiva peptider som tillsammans med retinol, antioxidanter och aminosyror bromsar åldrandet och reparerar huden. Ingredienserna är kända för att stärka produktionen av kollagen samt främja och återställa hudens balans, styrka och elasticitet. Med Growth Factor Serum Plus, får du en jämnare hudton och huden upplevs yngre, med mer spänst, färre linjer och rynkor.

Efter serumet appliceras Daily Power Defense som ger skydd mot antioxidanter. Daily Power Defense aktiverar även enzymer som reparerar DNA-relaterade skador. Dessa speciella enzymer fäster direkt på DNA-molekylerna och reparerar oxidationsskador i huden som orsakats av UV-strålning. Krämen verkar hela dagen och innehåller retinol, enzymer och antioxidanter som gradvis frigörs och reparerar celler och skyddar huden.

Avslutningsvis appliceras en lätt färgad solskyddsfaktor med bredspektrum-skydd mot UVA, UVB och HEV. Solskyddsfaktorn främjar även DNA-skydd och reparation, återställer fuktbalansen, minimerar inflammation och stärker hudbarriären. Den har även en lätt primer-effekt som gör att makeupen sitter bättre.

EFTER BEHANDLING

Behandlingen har inga restriktioner och du behöver inte vidta några årgärder efter behandlingen.

ZO Clear Up är en effektiviserad variant av den klassiska djuprengöringen. 

Extra exfoliering och aktiverande serum i samband med portömning ökar cellförnyelsen, verkar hudföryngrande och ger en mjuk och strålande hud. 
Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda din hud mot framtida skador.
-Rengörning
-Peeling
-Ånga alternativt peel prep
-Portömning
-Mask
-Avslutande kräm .

Behandlingstid

50 minuter

 

Antal behandlingar

 

Risker                        

 

Att Tänka på Innan behandlingen

Kom gärna osminkad. 

Pris

Se prislista

Konsultation

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor.

Om Behandlingen

  • Facebook
  • Instagram